مکانی برای تشنگان مدیریت
29 / 11 / 1390برچسب:, :: 10:8 ::  نويسنده : محمد امینی

 

مدیریت محترم شما هم می توانید:

امروز جلسه ای با مدیر ارشد یکی از سازمان های طرف قراردادم داشتم. ایشان در استفاده از ابزارهای مدیریت مهارت خوبی دارند و از معدود مدیرانی هستند که از ابزار مدیریت زمان به خوبی بهره می برند.

ایشان به خوبی از امکانات موبایل پیشرفته ای که دارند استفاده می کنند. مثلا اینکه کارهای مختلفی را که در بیرون از دفتر کارشان مشخص می شود در موبایل ثبت می کنند و بعد موبایلشان را با نرم افزار اوت لوک نصب شده روی کامپیوتر دفتر کارشان سینک می کنند. پس از اولویت بندی کارها و در مواردی که نیاز به ارجاع کار به دیگران وجود داشته باشد، کارها را برای دیگران به اشتراک می گذارند.

امروز طی یک ساعت جلسه، فهرست کارهای ایشان را که در نرم افزار اوت لوک ثبت شده است مرور و اولویت ها (ترکیبی از فوریت و اهمیت کارها) را بازنگری کردیم. پروژه های جدیدی تعریف و تشریح شد و قرار شد بنده جدی تر از گذشته و با صرف نظر از شائبه هر گونه جسارتی، روزانه عملکرد رسیدگی به کارهایشان را ارزیابی کنم و در صورت نیاز تذکرات لازم را به ایشان بدهم.

پیشنهاد می کنم شما مدیر محترم نیز از نرم افزارهای بسیار کاربردی، ساده و در دسترس اوت لوک پروفشنال و وان نوت برای مدیریت کارهایتان سود جویید.

29 / 11 / 1390برچسب:, :: 10:1 ::  نويسنده : محمد امینی

1- به ارزش های خود در زندگی فکر کنید و آن دسته از ارزش هایی را که واقعاً برایتان دارای اهمیت بالایی هستند روی کاغذ بیاورید. چه چیز در زندگی برای شما از بالاترین اهمیت برخوردار است؟

در کنار خانواده بودن؟

برهم زدن ثروتی هنگفت؟

تاثیر گذاشتن بر روی دیگران؟

رسیدن به مقام و منصب بالا؟

خودی نشان دادن؟

خلاقیت و یادگیری ایده های جدید؟

ماجراجویی و سفر کردن به نقاط مختلف دنیا؟

حفظ سلامت جسمانی؟

تخصیص دادن وقت به دوستان؟

اما شما که نمی توانید همه این کارها را با هم انجام دهید. بنابراین بهتر است کارهایی که با ارزش های پایه ای فردیتان متفاوت هستند را حذف کنید.



ادامه مطلب ...

پرورش نوآوری

آزادكردن خلاقیت بالقوه تان، البته برای ساختن یك مدیر موفق از شما كافی نیست كه چالش عمده هم كمك به آزادكردن خلاقیت بالقوه در دیگران است. پرورش نوآوری و خلاقیت میان افرادی كه با آنها كار می كنیم درهرحال مانند افزایش خلاقیت خودمان چالش بزرگی است.

به طوركلی و صرف نظر از تعاریف پراكنده پرورش نوآوری شامل سه اصل اساسی زیر است كه این سه اصل به خودی خود از اصول مدیریتی اند:

۱) افراد را از یكدیگر جدا و سپس آنها را با هم جور كنید.

مثال: اجازه دهید افراد به تنهایی و همین طور با گروهها و گروههای ضربت كار كنند.

گروهها یا گروههای فرعی رقیب را جدا كنید.



ادامه مطلب ...

محدودیتهای ساختگی:

برخی اوقات افراد محدودیتهایی در اطراف مشكل به وجود می آورند، یا نگرش خود را به گونه ای محدود می‌كنند كه حل مشكل تقریبا" غیرممكن می شود. چنین محدودیتهایی ناشی از فرضیات پنهانی است كه افراد درباره مشكلاتی كه با آن روبرو هستند، دارند. افراد فرض می كنند كه برخی از تعاریف و راه حلهای مشكل خارج از دسترس است و بنابراین، آنها را نادیده می‌گیرند.

حل مشكل به گونه خلاق مستلزم آن است كه افراد در تشخیص فرضیه های پنهان و توسعه راه حلهایی كه درنظر می گیرند ماهر شوند.

جداكردن جزء از كل:

تجسم دیگر انسداد ناشی از تراكم وارونه محدودیتهای ساختگی است و آن عدم توانایی در محدودكردن مشكلات به طور مناسب به گونه ای كه قابل حل شوند.

مشكلات تقریبا" هیچگاه به روشنی مشخص نمی شوند. بنابراین، مشكل گشایان باید تعیین كنند كه مشكل واقعی چیست. آنها باید اطلاعات غیردقیق، گمراه كننده یا نامربوط را به منظور تعریف صحیح مشكل وایجاد راه حلهای مناسب تصفیه كنند.

 



ادامه مطلب ...

انسدادهای ادراكی

همان طور كه توضیح داده شد، انسدادهای ادراكی موانع ذهنی خلاقیت هستند. به طورخلاصه ومثمرثمر چهار نوع از انسدادهای ادراكی را در زیر موردبحث قرار می دهیم.

۱) ثبات:

ثبات به معنای آن است كه فرد اسیر روش نگریستن واحد به یك مشكل یا استفاده از یك نگرش در تعریف، تشریح یا حل آن می شود. به آسانی می توان دید كه چرا پایداری در حل مشكل متداول است، زیرا داشتن ثبات، یا سازگاری، یك خصلت بسیار باارزش برای اكثر ما به شمار می رود. ثبات اغلب با بلوغ، صداقت و هوشمندی مرتبط است. برعكس، بی ثباتی را مترادف با غیرقابل اعتماد، غیرعادی یا باد سر تلقی می كنیم.

 



ادامه مطلب ...


خلاقیت عبارت است از به كارگیری تواناییهای ذهنی برای ایجاد یك فكر یا مفهوم جدید. فراگرد ایجاد فكرهای جدید و تبدیل آن فكرها به عمل و كاربردهای سودمند را نوآوری می گویند. درغالب مدیریت سازمان، موفقیت نهایی و حتی گاهی بقای آن به میزان توانایی برنامه ریزان در ایجاد نوآوری و به كارگیری فكرهای نو بستگی دارد. مهمترین دلیل نیاز به خلاقیت و نوآوری بروز مشكل است. حل مشكل به دو شیوه حل عقلایی و حل خلاقانه مشكل میسر است. برای ظهور یك ذهنیت خلاق باید تعریف دقیقی از مشكل ارائه گردد همچنین زمینه استفاده از راه حلهای گوناگون و سوای از راه حلهای مرسوم، ایجاد شود.مسئله حائزاهمیت در رابطه با خلاقیت موانع خلاقیت است كه در چهار مورد خلاصه می شود:

۱) ترس از انتقاد و شكست،

۲) عدم اعتماد به نفس

۳) تمایل به همرنگی و همگونگی

۴) عدم تمركز ذهن.

 



ادامه مطلب ...
10 / 11 / 1390برچسب:, :: 22:14 ::  نويسنده : محمد امینی

 

روزی، سنگتراشی که از کار خود ناراضی بود و احساس حقارت می کرد، از نزدیکی خانه بازرگـانی رد می شد. در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوکران بازرگان را دید و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت: این بازرگان چقدر قدرتمند است! و آرزو کرد که مانند بازرگان باشد.
در یک لحظه، او تبدیل به بازرگانی با جاه و جلال شد. تا مدت ها فکر می کرد که از همه قدرتمند تر است، تا این که یک روز حاکم شهر از آنجا عبور کرد، او دید که همه مردم به حاکم احترام می گذارند حتی بازرگانان. مرد با خودش فکر کرد: کاش من هم یک حاکم بودم، آن وقت از همه قوی تر می شدم!

 



ادامه مطلب ...

آژانسها و دانشگاههای ایالت کارولینای شمالی [نیز همانند دیگر نقاط دنیا] بایستی قابلیتهای بازاریابی استخدام را به منظور جلب کاندیداهای با استعداد، توسعه دهند. با این حد از وفور شرکتهایی که برای استعدادهای کمیاب در رقابت هستند، در عین حالی که شما مشغول تلاش برای انتخاب کاندیداهای برتر هستید، ایشان آژانس یا دانشگاه شما را انتخاب و یا رد خواهند نمود. اگر سازمان شما با قوت به تعقیب کاندیداهای با عملکرد مطلوب نپردازد، این قبیل کاندیداها جایی دیگر را برای کار کردن انتخاب خواهند نمود.

 



ادامه مطلب ...
پيوندها


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 69
بازدید ماه : 149
بازدید کل : 56069
تعداد مطالب : 57
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1


parsskin go Up